Smatra da još uvek ima prostora za napredak.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 2. kola Evrolige protiv Žalgirisa u petak od 19 časova prvi put ove sezone na gostujućem terenu.

Centar Marko Simonović bio je jedan od najboljih pojedinaca crveno-belih u meču 1. kola, a očekuje nastavak dobrih igara i sada.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekuje nas jedna teška utakmica, pogotovo što Žalgiris igra čvrsto, to je ekipa koja već drugu godinu za redom igra gotovo u istom sastavu. Promenili su minimalni broj igrača, tako da imaju iste principe kao prošle godine, što je jedan veliki plus za njih. Mi smo posle utakmice sa Cedevita Olimpijom imali dva treninga, hteli smo da se odmorimo i pripremimo meč što je bolje moguće. Danas imamo poslednji trening pred put, imaćemo trening tamo i u petak nas očekuje meč protiv Žalgirisa“, rekao je Simonović.

Postigao je 14 poena protiv Asvela Crnogorac, dok je u ABA ligi na proseku od tri poena po utakmici.

„Voleo bih da nastavim u tom ritmu. Ta utakmica je bila dobra za mene i za tim. Trudićemo se da nastavimo u tom ritmu, nadam se da ćemo nastaviti dobro kao tim. Ja ću nastojati da dam svoj maksimum u svakoj utakmici. Mislim da funkcionišemo dobro, vidi se da funkcionišemo bolje nego na pripremnim utakmicama, trebalo nam je malo vremena, ali mislim da će i naredne utakmice pokazati da smo dobar tim.“

Smatra da još uvek ima detalja na kojima mora da radi.

„Igramo stvarno dobro, ali ima dosta stvari na kojima trebamo da radimo, pogotovo tih defanzivnih stvari, tako da trebamo da se fokusiramo na te stvari koje on traži od nas, pa će sve doći vremenom. Osećam se super, pogotovo kada igram ovako dobro. Saigrači su me prihvatili dobro, imam super odnos sa saigračima i nadam se da će tako nastaviti, pa da će se to preneti na teren kao do sada“, završio je Simonović.

BONUS VIDEO Nezapamćen skandal – Makabi bez borbe u finalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar