EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Priča je dobila obrt, čeka se epilog

Konstantinos Mitoglu, bivši igrač Armanija iz Milana, našao se na udaru javnosti kada je u martu ove godine dobio pozitivan nalaz na anti-doping testu nakon meča sa Panatinaikosom.

Tu informaciju je tada potvrdio milanski klub, ali je sada Mitoglu otkrio nove detalje u vezi sa celim slučajem.

PROČITAJTE JOŠ:

Grčki mediji objavili su da je doktorka koja je navodno dala sporni lek Mitogluu – uhapšena.

Prema nekim saznanjima ona je lečila razne sportiste i poznate ličnosti u Grčkoj, a Mitoglu tvrdi da je prevaren.

„Doktorka me je uverila da su te tablete “magični lek iz Rusije’. Dala mi je taj serum. Ja sam je pitao šta je to, a ona mi je rekla da će mi to pomoći da pročistim organizam“, izjavio je Mitoglu.

Doktorka je sesije vršila iz svog doma, po profesiji je navodno mikrobiolog, a pored oporavka i čišćenja organizma obećavala je klijentima i da im može pomoći u borbi sa starenjem.

„Ako ćemo da budemo iskreni, svi su znali da ne treba da ulaze u nečiji podrum i da ne primaju razne serume u tuđim kućama“, rekao je bivši kolega sporne doktorke.

Mitoglu se obratio doktorki nakon što je polomio stopalo početkom prošle sezone, ali ga je to skupo koštalo. Sada se čeka rasplet cele situacije, a Mitoglu već ispašta, pitanje je samo dokle i koliko.

Tokom karijere grčki košarkaš je igrao na poziciji krilnog centra, a nastupao je za Aris i Panatinaikos pre potpisa za Armani.

BONUS VIDEO Micić otkrio s kim radi na mentalnom planu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar