Barselona, Real, Olimpijakos ili Monako, ko će biti prvak Evrope?

Kaunas će od petka do nedelje biti domaćin Fajnal-fora Evrolige, a u saradnji sa našim partnerom kladionicom Maxbet uradili smo „lične karte“ učesnika završnog turnira.

Mnogi veruju da je Barselona u trećem uzastopnom učešću na završnom turniru najbliža osvajanju titule.

PROČITAJTE JOŠ

Španski velikan ima najskuplji tim, ima asa kao što je Nikola Mirotić, ima srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića. Ima Barsa i šampione poput Jana Veselija i Sertača Šanlija koji su sa Fenerbahčeom i Efesom već bili prvaci Evrope.

Zanimljivo da je Barselona evropski šampion prvi put postala u sezoni 2002/2003. predvođena legendarnim Svetislavom Pešićem na klupi i Dejanom Bodirogom na terenu, čiji je saigrač bio litvanski velikan Šarunas Jasikevičus.

Da li će sada četa upravo trenera Jasikevičusa u klupske vitrine uspeti treći put (drugi put uspela 2010) da donese najvredniji pehar gledajte od 19. do 21. maja na Sport Klubu.

U polufinalnim duelima sastaju se Olimpijakos – Monako (petak, 17.00) i Barselona – Real Madrid (petak, 20.00), a dobra košarka je zagarantovana. U nedelju nas čekaju veliko finale i duel za treće mesto.

Svoje prognoze koji tim ima najveće šanse da osvoji Evroligu ove godine dajte na MaxBet.

BONUS VIDEO Sve o zlatnim godinama, od Atine ’95. do Indijanapolisa 2002.