Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Deseta vezana pobeda.

Duško Ivanović je od dolaska na klupu Crvene zvezde ne samo dotegao ekipu sa Malog Kalemegdana, već ih gotovo preko noći pretvorio u pravu mašineriju koja prosto gazi sve pred sobom.

PROČITAJTE JOŠ...

Crveno-beli su nakon još jedne veoma neizvesne završnice došli do šestog vezanog trijumfa u Evroligi, a Ivanović je posle susreta istakao da je prezadovoljan trijumfom nad ekipom iz Litvanije:

„Žalgiris je najbolji tim za igranje poslednjih 10 sekundi u Evroligi, a moji momci su bili strpljivi i rekli smo koliko će ova utakmica biti teška. Bili smo na nivou, Žalgiris je pokazao da je snažna ekipa, ima svoj stil i igra izvanrednu odbranu, imaju odličnog pleja koji i pogađa i organizuje“, rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Otkrio je i kako je on video ovaj meč:

„Odigrali smo dosta dobru utakmicu, meni je bila odlična.“

Posebno je govorio Zvezdin trener o Luki Vildozi i Nemanji Nedoviću, koji su ukupno ubacili 48 poena (Argentinac 27, Nedović 21):

„Slažem se, tačno, ali ne treba zaboraviti ni ostale igrače.“

Potom je otkrio i da je tu mislio na Hasana Martina, koji je sjajnim skokovima prelomio susret:

„Hasan je odigrao večeras dobro, u dve-tri situacije uspeo je da uhvati loptu ili iznudi faul, inače bolji je nego što je bio, ali daleko od onoga što može da bude.“

Interesantano je da je da je ovo bio ujedno i duel dve ekipe koje se u velikoj meri oslanjaju na domaće igrače:

„Litvanska i srpska škola imaju domaće igrače kao nosioce, za nas je to bitno, očito i za Žalgiris“, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO Čudesni Argentinac: Šou Vildose protiv Žalgirisa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar