Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Jasan je bio stručnjak crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Valensiju rezultatom 77:75 na gostujućem terenu u okviru 17. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crveno-belih Duško Ivanović smatra da je njegova ekipa tokom celog meča igrala dobru odbranu.

„Utakmica je bila baš, baš teška. Igrali smo protiv ekipe koja je veoma talentovana u napadu i koja igra sjajno u tranziciji, a unutrašnji igrači su veoma dobri. Celu utakmicu smo igrali sjajnu odbranu, ali imali smo problem u poslednjih pet minuta. U napadu nemamo jasne ideje kako da damo lake poene. Konačno smo imali malo sreće u poslednjem napadu, nasuprot prethodnoj utakmici protiv Barselone,“ rekao je Ivanović.

(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Osvrnuo se trener crveno-belih i na Argentinca Fakunda Kampaca, koji će van evroligaških terena ostati barem do kraja februara zbog zabrane koju je dobila Zvezda.

„To što Kampaco ne igra je loše ne samo za nas već i za sve koji žele da gledaju košarku. On trenutno ne može da igra, ali mi moramo da se borimo i bez njega.“

Pohvalio je i Dalibora Ilića, koji je na ovom meču zabeležio šest poena i tri skoka.

„On je u ABA ligi i sada i u ovoj utakmici pokazao da može na njega da se računa jer je odigrao sasvim solidno. Svaka utakmica je različita i zavisno od protivnika zavisi i ko će da igra. Niko nema ništa garantovano i svi mogu da igraju, ali je najbitnije da kada god neko uđe u igru bude spreman da doprinese“, završio je Ivanović.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze i koš kojim je Zvezda načela Olimpijakos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar