Džok Lendejl (desno) Foto: Starsport

Košarkaši Partizana prošle sezone bili su hit u Evroligi, jer su posle mnogo godina pauze došli nadomak Fajnal-fora, a Evropa je i navijače crno-belih videla u pozitivnom svetlu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

„Grobara“ je bilo svuda po arenama širom Evrope gde je njihov omiljeni klub igrao, a neki od igrača poput Kevina Pantera, Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija su zbog te atmosfere i uloge u klubu, odlučili i da ostanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleks Renfro je zemljak spomenutog trija igrača koji je u Partizanu boravio pre pet godina i kada Partizan nije bio ovako konkurentan kao danas u Evropi.

Navijači ga svejedno nisu zaboravili iz sezone 2018/2019, pa je o tome i sam progovorio na društvenim mrežama.

„Ludo je što i posle svih ovih godina grobari i dalje pokazuju svoju ljubav! Iskreno to cenim. Želim vam, ljudi, sve najbolje. Nastavite da tresete Arenu“, poručio je Renfro.

Stiglo mu je i mnogo odgovora onih koji su kačili njegove snimke iz Partizana, neki su rekli da su prepoznatljive brkove nosili zbog njega, a Aleks je, na njihovu žalost, samo sezonu proveo u crno-belom.

Otišao je nakon Partizana u Zenit iz Sankt Peterburga, a kasnije je igrao i za San Pablo Burgos, Granadu i Bilbao.

Partizan je u međuvremenu posle njegovog odlaska prošao turbulentnu epizodu rastanka sa Andreom Trinkijerijem, odigrao je očajnu sezonu u kojoj je promenio više trenera i na kraju se stabilizovao nakon što se vratio Željko Obradović. Crno-beli u petak od 18.30 igraju protiv Anadolu Efesa u Evroligi.

BONUS VIDEO: Head to head, Anadolu Efes – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar