Postaće još veći miljenik.

Kevin Panter se nakon povrede vrationa parket i odmah pokazao koliko znači Partizanu. Nakon sjajne serije u završnici jke inicirao rušenje Panatinaikosa, a potom sjajno igrao i u pobedama protiv Monaka i Armanija. Tom prilikom je ispisao i istoriju Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

On je tokom utakmice sa Olimpijom iz Milana prebacio je brojku od 700 poena u crno-belom dresu na mečevima Evrolige i ipostao igrač kojem je bilo potrebno najmanje utakmica za ovo dostignuće. Do njega je stigao za svega 45 utakmica i nadmašio Dušana Kecmana i Uroša Tripkovića kojima je trebalo 71, odnosno 81 nastup u crno-belom dresu za ovaj broj poena.

Panter je povratak na teren imao protiv Panatinaikosa i bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Partizana nakon produžetka. Kapiten crno-belih je 11 od svojih 13 poena postigao u poslednjoj denonici i produžetku i tako pogurao svoj tim do važne pobede rezultatom 92:87.

Zatim je u duelu sa Monakom dobio revolveraški okršaj sa Majkom Džejmsom i sa 25 poena vodio Partizan do nove pobede nakon produžetka (89:85), a u duelu sa Olimpijom je ubacio 19 poena (3/4 za dva, 3/5 za tri, 4/4 s linije penala) za trijumf beogradskog tima od 82:69.

Tim učinkom prebacio je kotu od 700 poena u Evroligi kao član Partizana.

BONUS VIDEO Top 5 zakucavanje nedelje u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar