Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Rokas Giedraitis bio je jedan od najboljih u pobedi svog tima nad Albom.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Zvezda je u 14. kolu Evrolige slavila sa 85:71, a Giedraitis je ubacio 19 poena ekipi iz Berlina. Crveno-belima je to peta pobeda iz 14 utakmica, pa moraju da uđu u ozbiljniju seriju da bi se nadali doigravanju u elitnom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pre svega dobar osećaj da smo ostvarili ovu pobedu. Izgubili smo veliki broj mečeva i dobar je osećaj pobediti. Bilo je uspona i padova, davali smo lake poene nakon skokova u trećoj četvrtini, bili fokusirani i na kraju slavili“, rekao je Giedraitis posle meča u Areni.

U poslednje vreme je dao naznake onoga što je pokazivao pred početak sezone kada je bio neko od koga se može očekivati da u napadu šutem ozbiljno preti protivnicima.

„Trebala mi je jedna dobra utakmica da mi se vrati samopouzdanje. Znam da mogu da igram, samo je bio loš period za mene, trudim se da to izbegnem, ali ja sam čovek. Svako ima to i nadam se da se neću vraćati tim periodima“, objasnio je Giedraitis.

On je pohvalio navijače svog kluba koji su poprilično napunili Arenu, a Zvezdu sada čeka napornih nedelju dana i mečevi sa Studentskim centrom, Real Madridom, Makabijem i Splitom.

„Lakše je igrati nego trenirati. Spremni smo, malo ćemo odmoriti, spremićemo se za narednu utakmicu u nedelju, to je naš posao“, kazao je Giedraitis.

BONUS VIDEO: Doužer i Obradović posle Žalgirisa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar