Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Preokret.

Bivši trener Crvene zvezde, a sada Panatinaikosa, Dejan Radonjić, nalazio se u veoma teškoj situaciji na klupi zelenih iz Atine tokom novembra.

PROČITAJTE JOŠ

A vrhunac nezadovoljvstva navijača ovog kluba došao je kao posledica teškog poraza od Fenerbahčea, u Evroligi kada je turski tim nadigrao Panatinaikos sa čak 30 poena razlike.

Međutim, uprava Panatinaikosa bila je strpljiva, što se pokazalo kao dobar potez. Usledio je niz dobrih rezultata, pošto je Panatinaikos savladao redom: Virtus, Asvel, pa potom i Žalgiris na gostovanju, te se tako grčka ekipa sada nalazi na pristojnoj 10. poziciji u Evroligi. S obzirom na početak sezone, u klubu mogu biti zadovoljni ovim plasmanom.

Grčki mediji uočili su napredak u igri Panatinaikosa pod vođstvom Dejana Radonjića.

Dejan Radonjić/Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

„Ovaj tim podržava Radonjića, koji je za manje od mesec dana uspeo da organizuje tim, iskoristi sjajno pojačanje u vidu Dvejna Bejkona, iako ga u početku uopšte nije želeo, ali uprava ga je dovela. PAO uopšte ne brine zbog poraza od Olimpijakosa u domaćoj ligi“, piše sajt „Sportdog“.

„Panatinaikos pokazuje znake buđenja i pronalaska identiteta pod vođstvom Radonjića. Kvalitetni stranci pronalaze formu, a proradio je i Papajanis, Bejkon je takođe uhvatio ritam. Vidimo takmičarski identitet koji crnogorski trener traži“, piše portal „SDNA“.

PAO je u Evroligi na učinku od pet pobeda i šest poraza, a u sledećem kolu dočekaće Armani, utakmica počinje u četvrtak u 20.00 časova.

BONUS VIDEO  Partizanovi navijači i atmosfera u Areni protiv Valensije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar