Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srpski košarkaš i nekadašnji igrač Crvene zvezde Boriša Simanić došao je u Berlin da gleda svoj omiljeni klub.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Boriša se u Berlinu kod Brandenburške kapije fotografisao sa stricem dok zajedno drže šal Zvezde, u danu kad ona u Nemačkoj igra bitan meč u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda u Berlinu gostuje Albi od 20 časova u meču 23. kola elitnog takmičenja i Boriša, koji je pre povrede na Mundobasketu igrao za Saragosu, bodriće ekipu za koju je nastupao od 2014. do 2021. godine.

„Uvijek smo te pratili“, napisao je Borišin stric, aludirajući na stihove poznate navijačke pesme crveno-belih „Još jedna pobeda i titula“.

Zvezdi je ta pobeda u Berlinu apsolutno neophodna jer tim sa Malog Kalemegdana nema više prava na propuste u poslednjoj trećini sezone pošto trenutno ima devet pobeda i 13 poraza na 12. mestu tabele EL.

Alba je zakucana za dno sa četiri pobede i 18 poraza i upravo zbog toga ne bi smela da bude težak posao za sastav koji će izvesti Janis Sferopulos.

Nije nepoznato da će Zvezda biti oslabljena neigranjem nekoliko bitnih igrača poput Miloša Teodosića, dok je van stroja i Nikola Topić.

Zbog toga će Zvezdi biti potrebna i podrška sa tribina, a Simanići će izvesno biti tu da je pruže. Boriša je lani igrao za reprezentaciju na Mundobasketu u Manili, gde je posle jakog udarca Nunija Omota na meču sa Južnim Sudanom, ostao bez bubrega i od tada prolazi dug proces oporavka da bi se vratio na teren i zaigrao kao nekada.

BONUS VIDEO: Zvezdino biti ili ne biti u Berlinu, treba joj osam pobeda iz 12 mečeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar