Foto: Printscreen Instagram / ainarag.t

Španska lepotica je ostavila prošlog momka iza sebe.

Luka Vildoza je priznao otvoreno da su mu ljubavni problemi uticali na pad forme.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski košarkaš je bio motor Zvezde u prvom delu sezone po dolasku Duška Ivanovića, i jedan od ključnih razloga za seriju od šest pobeda u Evroligi.

Međutim, početkom ove godine Vildoza je prestao da igra u maniru MVP-ja decembra u Evroligi, a ubrzo je otkriveno da je imao problema u vezi sa Ajnarom Hihom, španskom lepoticom koja je nakon raskida sa Lukom otišla u svoju zemlju.

„Imao sam neke probleme u privatnom životu, osećao sam se tužno, svi znaju za to i koliko mi je ona bila važna. Kada imate probleme onda se i samopouzdanje smanjuje, razmišljate o tome, ego i ponos se pojave, prenosi se to na teren. Svađao sam se sa svima i sa Duškom, saigračima, novinarima. Sada mi je dobro, vraćam se životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan. Izvinjavam se ako sam nekome nešto loše rekao“, kazao je Vildoza u martu.

U nedeljama nakon raskida, Ajnara je iza sebe ostavila vezu od nekoliko godina sa košarkašem i zabavlja se sa prijateljima.

Redovna je u teretani odakle je objavila i snimak gde služi muškarcu kao teg u neobičnoj vežbi.

Nije se dugo čekalo ni da objavi provokativne fotografije iz izlaska, što je radila i prethodnih dana dok se u Beogradu Vildoza postepeno oporavlja i popravlja formu pred finiš sezone.

BONUS VIDEO: Vildoza o odnosu sa Kampacom i Holandu: On je zarazan!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar