Lebron Džejms
Foto: EPA-EFE/ALEX GALLARDO

Los Anđeles Lejkersi su bez problema izašli na kraj sa Denverom u finalu Zapada ukupnim rezultatom 4:1 u seriji, a Lebron Džejms je u svom stilu poručio da posao još nije gotov.

Samim tim, kralj je nedvosmisleno ukazao da Lejkersi pretenduju na NBA prsten, ko god da im bude rival u velikom finalu – Boston ili Majami (2:3 u seriji).

PROČITAJTE JOŠ

„Teška je bila serije, jedna od najbolje treniranih ekipa, jedna od najpoštovanijih ekipa, volim Majka Melouna, on je neverovatan i on je razlog zašto je tim tako prokleto dobar. Mislim o saigračima kojima je ovo prvi put da budu u finalu, kao što je Entoni Dejvis. Zato sam ga hteo za saigrača,da vidi stvari koje sam ja video i ovo mu mnogo znači. Razmišljamo o sledećem provitniku, mislio sam o Bostonu i Majamiju. Biće veliki izazov i mislim o svom putovanju, svašta mi prolazi kroz um. Za mene lično, posao nije gotov, ali je lepo doživeti ove momente i sve je to deo procesa. Za nas kao franšizu sam ponosan što se vratila tamo gde pripada. Da možemo da se borimo za titulu, zbog toga sam došao“, rekao je Lebron Džejms.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram