Poznato kada ćemo tačno znati da li Novak igra na Australijan openu

Australijan Open 15. jan. 202207:07 > 11:53
Podeli:
Novak Đoković
Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Novih odlaganja i odugovlačenja više neće biti, barem ne bi trebalo - da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu ili će definitivno biti deportovan biće poznato u noći između subote i nedelje po našem vremenu.

Prosto nestvarno deluje sve što se dešavalo najboljem teniseru sveta u Melburnu. Sudbina Novaka Đokovića definitino će početi da se rešava u subotu od 23.30 po našem vremenu, odnosno u 9.30 po lokalnom.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudija Kalahan rekao je da će se završna reč izreći u noći između subote i nedelje, odnosno 16. januara po australijskom vremenu.

Veče pre održano je proceduralno saslušanje pred Federalnim sudom, pomenuti Kalahan upoznao se sa slučajem i potom prekinuo uvodno saslušanje. Potrebno je vreme kako bi razmotrio želju Novakovih advokata da se konačno suđenje obavi pred sudijskom komisijom od tri člana, protiv čega se žestoko usprotivo advokat Lojd koji zastupa vladu Australije.

Kako god da bude, 24 sata pre početka grend slema u Melburnu trebalo bi da se zna da li će najbolji teniser sveta braniti titulu.

I ne samo braniti, već da li će Đoković krenuti po rekordni, 21. grend slem trofej i 10. pehar Australijan opena.

BONUS VIDEO - Anketa o Đokoviću, Srbi svim srcem uz Novaka: Gromada od čoveka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar