Novak Djokovic
Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/John Donegan

Veliki bes kod mnogih javnih ličnosti, sportista i novinara je izazvala odluka suda da potvrdi odluku ministra da se Novaku Đokoviću ukine viza i deportuje iz Australije.

PROČITAJTE JOŠ

Novinarka Kerol Bušar koja je napisala knjigu o Novaku Đokoviću i koja ga godinama prati u stopu bila je ogorčena zbog krajnjeg ishoda suđenja.

Ona se osvrnula na odluku suda da Novak mora da plati troškove advokata austraijske vlade i podsetila šta je sve Đoković uradio za tu zemlju.

„Tražite mu da plati troškove vladinih advokata za poslednje ročište? Pa, možete ih uzeti od para koje je dao Australiji da pomogne u borbi protiv požara. Tada nije bio pretnja za Australiju…“ napisala je Bušar.

Ona se osvrnula i na napade da je za sve kriv srpski teniser

„Opet, razvlačite Đokovića koliko hoćete za njegovo učešće u ovoj administrativnoj zbrci. Setite se se da je za tango tamo bilo potrebno više strana… Ali ne postoji način da se opravda deportacija jer je pretnja Ozijima, javnom redu, zdravlju i ostalom. Ovo je pogrešno iz svakog ugla“, napisala je novinarka.

Novak Đoković je na putu za Dubaiji nakon što je deportovan posle sudske odluke da potvrdi ukidanje vize kojz he doneo Aleks Houk, ministar za deportacije.

BONUS VIDEO Policija bacala suzavac na Novakove pristalice

BONUS VIDEO Navijači u Melburnu o Novaku Đokoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar