Lola Radivojević
Foto; Nova.rs

Lola Radivojević savladala je Jaroslavu Bartaševič, 10. nositeljku u konkurenciji juniorki, sa 6:4, 6:4 te se plasirala u trećem kolu Australijan opena. Nažalost, Tijana Sretenović u tome nije uspela jer je bolja od nje bila deveta mlada igračica sveta Selin Naef sa 6:1, 6:2.

Radivojević je napravila veliki rezultat pobedom protiv Ruskinje, koja je tokom čitavog meča bila nervozna. Uglavnom zbog toga što je na svaki njen dobar pokušaj, Srpkinja imala pravi odgovor.

PROČITAJTE JOŠ

Radivojević je napravila tri brejka, a čak i kada je delovalo da bi Ruskinja mogla da se vrati u drugom setu uspela je da odbije taj napad.

Srpsku teniserku u sledećoj rundi očekuje duel sa pobednicom duela između Angele Okutoji, prva Kenijka koja se takmiči na Australijan openu, i Zare Larke, koja je jedna od velikih nada Australije.

Sretenović nije uspela da napravi pravu senzaciju protiv favorizovane igračice iz Švajcarske, pa je nakon 63 minuta igre na terenu broj 3 bio gotov meč. Rivalka je odigrala gotovo savršen meč, pa je upisala čak 18 vinera.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar