Foto: Miodrag Dimitrijevic/Nova.rs

Poznata doktorka pomaže Novaku.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs
.

Pratite Australijan open na nova.rs uz Lilly drogerie.

Srpski teniser Novak Đoković bori se u Austrlaiji za svoj 22. grend slem trofej, a na putu do polufinala u kojem ga čeka Tomi Pol imao je velikih problema sa povredom.

Đoković se mučio u prva tri kola i bolovi su bili vidljivi, ali je od meča sa Aleksom De Minorom Đoković zaigrao bez bolova i na mnogo višem nivou.

PROČITAJTE JOŠ

Razbio je Austrlalijanca i kasnije Rubljova, a njegovo ubrzani oporavak se povezuje sa dolaskom u Melburn čuvene doktorke Marijane.

Spekulisalo se prethodnih dana da li je ona u Novakovom timu, a uoči polufinala protiv Tomija Pola je stigla i zvanična povreda da radi sa Đokovićem na problemu sa zadnjom ložom.

Zbog toga je odbila i razgovor za medije jer kao deo Đokovićevog tima ne može ništa da priča.

Doktorka Marijana je mahom postala slavna zbog lečenja fudbalera čiji je oporavak ubrzala, a mnogi su je smatrali za čudotvorca i iscelitelja.

Kod nje su bila mnoga velika fudbalska imena, poput Ronalda, Dejana Stankovića, Aleksisa Sančeza, Dijega Košte, Robina van Persija, Mladena Krstajića, Saše Ilića… ali i teniseri poput Endija Marija, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića…

Dugo je radila u potpunoj medijskoj ilegali, u javnosti se baš retko pojavljuje, a jednom prilikom je objasnila svoje metode.

Foto: Miodrag Dimitrijevic/Nova.rs

„Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga bivše povrede. Pošto je mišić potpuno nov – nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića“, rekla je Marijana Kovačević.

Tretman se izvodi ručnom masažom rolerom uz gelove spravljene od različitih supstanci, u „polju koje se stvara prolaskom visokofrekvenivnih struja kroz oštećeno tkivo“.

Tretman traje od jednog do sedam dana i nakon toga „mišićno tkivo pacijenata je u potpunosti regenerisano“.

BONUS VIDEO Novak Đoković opomenut zbog oca Srđana…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare