Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Tanja Savić već nekoliko meseci je odvojena od svojih sinova Đorđa i Maksima, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju kada je počela pandemija koronavirusa.

Tanjnin mlađi sin Đorđe danas je napunio osam godina, a nema sumnje da je pevačica veoma tužna što na ovaj dan nije sa njim i što ne mogu zajedno da proslave njegov rođendan. Ipak, ona se ovim povodom oglasila na Instagramu, gde je svom nasledniku uputila čestitku.

“Danas moj mali dečak slavi svoj 8. rođendan. Voli te mama beskrajno”, napisala je Savićeva uz njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, Tanjin suprug Dušan nedavno se oglasio i otkrio da deci nedostaje majka, ali da je među njima sve u najboljem redu i da se svakodnevno čuju.

“Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu. Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze. Njima naravno nedostaje njihova majka, a takođe i meni”, rekao je on za IDJTV.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar