Podeli:
Foto: NOVA S

Maja Nikolić, autorka i voditeljka emisije "Među nama", danas je u svojoj emisiji ugostila glumca Petra Strugara. Ona je na početku navela da je Petar iz izolacije, kako je rekla, izašao u boljoj formi nego što je u nju ušao - a za to je zahvalan svom konjičkom klubu koji je nedavno otvorio.

Kako je sam rekao, Petar zajedno sa svojim prijateljem Bojanom Ivanovićem trenutno ima trinaest konja o kojima brine.

PROČITAJTE JOŠ

“Moj prijatelj i trener i saborac u svemu tome, Bojan Ivanović i ja smo već neko vreme razmišljali da otvorimo konjički klub. Zakupili smo prostor, preuzeli klub i sada tamo gradimo neku našu priču. Ja sam ranije bio vlasnik konja na hipodromu, ali onda smo napokon našli prostor za nas. U štali je trenutno trinaest konja, četiri su na pansionu kod nas, negujemo ih uslužno”, izjavio je glumac u emisiji.

Gledaoci su u emisiji takođe imali prilike da vide snimke iz konjičkog kluba, a kako je sve to izgledalo, kao i šta je Petar Strugar još rekao, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Emisiju “Među nama” sa Radom Đurić i Majom Nikolić možete gledati svakog radnog dana od 17 do 19 časova uživo na televiziji “Nova S.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar