Podeli:
Foto: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia

Nekadašnju najplaćeniju manekenku sveta Žizel Bundšen (39) i ragbistu Tom Brejdi (42) mnogi smatraju najlepšim i najmoćnijim parom u SAD-u.

Njih dvoje su u braku 11 godina, imaju ćerku Vivijen (7) i sina Bendžamina (10). Dok je Brejdi uspešni sportista, njegovu suprugu magazin “Forbs” deset godina navodi kao najplaćeniju manekenku na svetu, koja i nakon što je 2015. godine okončala karijeru i  dalje ostaje pri vrhu najplaćenijih modela, jer sarađuje s nizom luksuznih brendova. Tom sarađuje s “Aston Martinom”, te uživa u limitiranoj verziji njihovog automobila “Vanquish S Volante”, kojih je proizvedeno svega 12 i svi su prodati po ceni od 360.000 dolara.

PROČITAJTE JOŠ

Brejdijevo bogatstvo se procenjuje na 217,2 miliona dolara. Oko 15 miliona dolara, navodno, zarađuje samo po jednoj sezoni. Takođe zarađuje i od ugovora sa proizvođačima sportske opreme poput “Shields-a”, “Under Armour-a”, ali i slušalica “Beats by Dre”, od čega ima dodatno oko osam miliona dolara godišnje. Međutim, i pored svega toga, njegova zarada nije ni blizu Žizeline, koja ima oko 10 miliona dolara godišnje, čak i otkako je završila radni vek modela. Njena ukupna zarada u karijeri, po nekim procenama približava se milijardi. Za to može da bude zahvalna luksuznim ugovorima, koje ima sa velikim brendovima poput “Chanel”, “Louis Vuitton”, “Calvin Klein” i “Pantene”. Isto tako, brojne kompanije su zaradile milione na njenom liku i delu, a neke su dosezale do milijarde na godišnjem nivou.

Foto: MiamiPIXX/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, Žizel i Brejdi su vlasnici dvorca vrednog 20 miliona dolara, dok u Njujorku imaju stan s predivnim pogledom.

PROČITAJTE JOŠ

Poznati su i kao humanitarci, zbog čega ih milioni ljudi širom sveta još više vole. Naime, ragbista je jednoj organizaciji za borbu protiv raka poklonio 6,5 miliona dolara i obrijao svoju glavu, a njegova supruga osim donacija za Haiti 2009. godine, redovno podržava rad UN-a, Svetskog fonda za prirodu, “St. Jude Children’s Research Hospital” i “St. Francis Food Pantries and Shelters”.

S obzirom na to da je Brazilka poreklom, ona sarađuje s nizom neprofitnih organizacija posebno onima koje pomažu njenom rodnom Brazilu, a izdvajala je donacije i za zaštitu Amazona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar