Makaroni su tradicionalno najčešći izbor kad želimo brz obrok, ali u ovoj kombinaciji biće i ukusniji i zdraviji.
-80 g nekuvanih makarona
-1 rendana šargarepa
-1 luk
-2 čena belog luka
-1 rendana tikvica
-1,5 kašika ulja od koštica grožđa
-so, biber, origano, bosiljak
Izdinstati na malo ulja sitno seckani luk i rendano povrće i začiniti po želji (so, biber, bosiljak, origano itd) Skuvati testeninu odvojeno i procediti je. Sve sjediniti i servirati uz svežu salatu.
-1 ljubičasti kupus
-2 čena belog luka
-1 limun
-maslinovo ulje
-balzamiko
-so
Kupus izrendati, beli luk protisnuti kroz presu, a zatim dodati sok limuna, so, maslinovo ulje i balzamiko i sve lepo izmešati.
Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?
Ostavi prvi komentar