Nataša Pavlović je u svojoj emisiji "Praktična žena" uz pomoć Marine Radivojše i Mine Svorcan predstavila recept za krispi piletinu.

Sastojci:

500 g pilećih prsa

400 g grčkog jogurta

1 jaje

origani

so, biber

beli luk u prahu

brašno

ulje za prženje

Praktična žena – Krispi piletina i domaće njoke od batat krompira_Pscreen04

Priprema:

Meso iseći na deblje šnicle. U duboljoj posudi izmešati jogurt, jaje i začine i preliti preko piletine. Ovako pripremljenu piletinu odložite na minimum pola sata u frižider.

Nakon pola sata izvadite piletinu iz frižidera. U tiganj zagrejte ulje gde ćete pržiti piletinu. Mariniranu piletinu uvaljajte u brašno i pržite do zlatno žute boje.

Ceo proces pripreme pogledajte u videu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar