U emisiji "Praktična žena" kod voditeljke Nataše Pavlović gostovao je profesionalni kuvar Dalibor Kimčetić koji je pripremio slastan obrok - nesvakidašnju italijansku pastu. U pitanju su pakeri u kremastom paradajz sosu.

Sastojci:

500 g pakera

500 ml paradajz pelata

5 čena belog luka

veza svezeg bosiljka

50 g putera

500 ml neutralne pavlake

5 g soli

10 gr šećera

50 g parmezana

1 dl maslinovog ulja

20 g čerija

1 baget

Praktična žena

Priprema:

Na maslinovom ulju kratko proprziti čenove belog luka, kada puste miris izvaditi ih iz ulja.

Dodati pelat,so i šecer.

Sos kuvati dok ne dehidrira nekih 30 posto.

Kako ide dalji proces pripreme, pogledajte u videu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar