Ivica Dačić i Sanja Dačić Foto:TANJUG/ RADE PRELIĆ

U toku su prvi izbori u Srbiji na kojima se primenjuju epidemiološke mere zaštite, zbog opasnosti od zaraze koronavirusom. Fotografije sa glasačkih mesta, međutim, svedoče o tome da za političare zaštitne mere, izgleda, ne važe.

Lider socijalista Ivica Dačić je na glasanje došao sa suprugom i sinom – ali bez maske.

Ivica Dačić i Sanja Dačić Foto:TANJUG/ RADE PRELIĆ

Masku je „zaboravio“ i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je glasao  jutros oko 7.30 sati u Trećoj beogradskoj gimnaziji, na biračkom mestu broj 5.

Goran Vesić Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC

 

Član Predsedništva pokreta „Metla2020“ i lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović glasao je na biračkom mestu u osnovnoj školi „Jovan Miodragović“ na Vračaru, a ni on ni članovi biračkog odbora koji se vide na fotografiji ne nose maske.

Miloš Jovanović Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je danas u 10 sati na biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi „Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici, a ni on ni supruga nisu nosii masku.

Vojislav I Jadranka Šešelj Foto: TANJUG / TANJA VALIC

Direktor Kancelarije za KiM i potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Ðurić glasao je jutros u 7 sati u Mesnoj zajednici Cvetni trg na Vračaru, takođe bez obavezne zaštitne opreme.

Marko Đurić Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/

Pročitajte još:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare