Foto:Nemanja Jovanović

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je danas, prilikom obilaska Voždovca, sa građanima podavalskih naselja Pinosava, Kumodraž selo, Rakovica selo i Beli potok.

On je istakao da je u prethodne četiri godine urađeno mnogo na poboljšanju uslova života u ovim delovima Voždovca, ali da predstoji još mnogo posla, jer su pojedini problemi meštana zapostavljani već decenijama, saopštio je Gradski odbor SNS.

„Hoćemo da buduća opštinska vlast još intenzivnije i brže radi, kao i da više posveti pažnju podavalskim naseljima, ali i svim drugim u opštini Voždovac. Ne sme da se dogodi da bilo gde nemamo vodovod i kanalizaciju, da nemamo puteve, da nemamo javni prevoz, koji će u potpunosti pokrivati svaki
deo opštine“, naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, politika SNS i Aleksandra Vučića je politika timskog rada sa građanima na razvoju svakog kutka naše zemlje.

„Zato insistiramo da se razgovara sa građanima u svakoj opštini, svakom naselju, svakom selu i da se u dogovoru sa njima planiraju ulaganja i u infrastrukturu, vodovod, nove škole, vrtiće, domove zdravlja, domove kulture… Građani su ti koji se pitaju šta je neophodno u njihovom mestu i rekonstruisati i izgraditi“, rekao je Stefanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare