Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Premijerka Ana Brnabić poručila je predsedniku Dosta je bilo Saši Raduloviću, da ide da se leči.

„Moja ljudska dužnost je da vam to kažem“, rekla je Brnabić tokom zasedanja Skupštine.

Brnabić je reagovala na izlaganje Saše Radulovića, koji se u skupštinsku salu vratio nakon što ga je iz iste izbacila Maja Gojković zbog toga što ne nosi masku. Istu sudbinu doživeli su i drugi poslanici DJB.

Poslanica DJB Branka Stamenković optužila je Gojković da je „vrhunski manipulator“ i da je poslanike DJB izbacila iz skupštine kako bi medijima „nabacila temu da izveštavaju o nekakvim maskama“.

Ona je novinarima u Skupštini Srbije rekla da je predsednica parlamenta „pola sata“ pre nego što je lider DJB Saša Radulović trebalo da se obrati poslanicima, „iznenada napravila veliko pitanje zašto ne nosimo maske u plenumu“.

„Maja Gojković je vrhunski manipulator, zato je SNS drži na toj poziciji. Nadala se da će tako naterati Sašu Radulovića da odustane od govora jer se najviše plaši onog što DJB ima da kaže u skupštini, a drugi, perfidniji razlog je da, pod znacima navoda, medijima nabaci temu da izveštavaju o nekakvim maskama, a ne o sadržaju onoga što su poslanici DJB rekli“, kazala je Branka Stamenković.

Dodala je da su poslanici DJB „izašli iz plenuma“ jer nisu hteli da dozvole da budu ponižavani ali i da preko njih budu ponižavani i gradjani Srbije koje predstavljaju u skupštini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare