Vlast godinama upropašćava EPS da bi održala iluziju jeftine struje

Podcast 14. jul 202212:01
Podeli:

Zašto su duplo poskupeli proizvodi za koje ne postoji ekonomska računica da poskupe - ko je za to kriv? Da li trgovci i proizvođači zloupotrebljavaju situaciju oko rata u Ukrajini? Šta su realna očekivanja oko poskupljenja goriva, struje, gasa? Država je krivac što jedemo luk iz Kine, meso iz Argentine, krompir iz Holandije. Voće je jeftino jer nema izvoza u Rusiju. Može li naizgled veliko povećanje plata i penzija da pokrije troškove života? Vlast je u vremenu korone delila naših 2 milijarde evra šakom i kapom svima zbog izbora i podmićivanja birača. Spoljni dug raste, a kredite će vraćati naša unučad. Gost: Mijat Lakićević, ekonomski novinar

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Patrijarhe SPC birao Tito, Milošević, Tadić i Vučić, a ne Crkva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar