Hoće li gradonačelnik Šapić rušiti nelegalne objekte na Savskom nasipu?

Podcast 23. jun. 202212:06
Podeli:

Oliver Ilić, iz UG "Savski nasip" kaže da je gradnja na Savskom nasipu ilustrativni primer da nama vlada mafija koja ne poštuje ni struku ni zakone. Vlasnici kuća, vikendica i splavova na Savi su brojni pripadnici policije i članovi kriminalnih klanova.

Šapić laže narod da je najveći broj objekata na Savi sagrađen pre njegovog mandata na Novom Beogradu.

POGLEDAJTE JOŠ

Novog gradonačelnika Beograda ništa ne sprečava da poruši nelegalne objekte na Savi i zabrani dalje bušenje Savskog nasipa, te tako spasi građane opasnosti od pucanja nasipa i poplava na Novom Beogradu.

Ukoliko to ne učini, zbog ugroženosti reni bunara - pola Beograda ostaće bez pijaće vode. Na kriminalne aktivnosti na Savskom nasipu žmure: Beogradski vodovod, Srbija vode, opštinske, gradske i republičke inspekcije, Javni tužilac takođe ne reaguje.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača....dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati "problem" u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

BONUS VIDEO: Grad plaća 9.000 evra odštete stanarima Cetinjske

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar