Vaso Bakočević Psycho je regionalna zvezda, ali i jedan od najkontroverznijih boraca u MMA svetu. Čovek koji od krvavih mečeva uspeva da napravi šou. U podcastu "Život na srpskom" otkriva svoje pravo lice.

Popularni „Psihopata“ u ringu osvrće se na svoje najpoznatije borbe, ali i neke koje je vodio van pogleda javnosti. Siguran je u to da je odluka da uđe u „kavez“ bila najbolja u njegovom životu, iako su mu roditelji „osedeli u trenutku“ kad im je rekao čime želi da se bavi.

Pogledajte još:

Vaso Bakočević objašnjava šta je za njega MMA, koliko ga košta, a šta dobija, kao i u kojim pravcima želi dalje da ide, ali i kako to utiče na njegov porodični život. Otkriva kako izgleda njegova svakodnevica i zašto će njegova deca morati da nauče da se brane. A otkriva i koja je priča iza čuvene fotke na kojoj spava na parama i šta znači „dupli srednji“.

Na kraju, najavljuje i Psycho TV, Youtube kanal koji će ovih dana pokrenuti i promišlja o uticaju koji sam ima na mlade ljude.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram