Neke teretane ne služe samo kao prostor za vežbanje i dizanje tegova, a u jednoj takvoj radi Đorđe Žerajić, master sporta i fizičkog vaspitanja, gost nove epizode podcasta "Život na srpskom".

Đorđe priča o treninzima, ali prvenstveno o ljudima koji ovih dana dolaze redovno u lokalnu teretanu u novobeogradskom bloku. Na njenom zidu stoji mural preminulog člana, koji su uradili drugari iz teretane. Unutra se susreću generacije, veterani i tinejdžeri, profesionalni sportisti i rekreativci, svi se znaju iz bloka i tu dolaze s različitim motivima i ambicijama. Unutra, svet su za sebe.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

Pogledajte još:

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)