Urednik crne hronike na Nova.rs: Kako mogu mirno da spavam

Podcast 21. jan. 202115:57 > 16:13
Podeli:

"Lešinari, kako vas nije sramota?"; "Zašto ne pustite žrtve da počivaju u miru?"; "Spavate li mirno?" -  pitanja su s kojima se novinari crne hronike gotovo svakodnevno susreću, a Ivan Milićević, jedan od urednika portala Nova.rs, odgovara na njih u novom podcastu "Život na srpskom".

Milićević iz svog ugla sumira 2020. godinu, u kojoj je više događaja i njega uspelo da „pomeri“, mada već godinama radi crnu hroniku. Procenjuje koliko je opasan „život na srpskom“, budući da zna i neke stvari koje mi ne znamo.

Pročitajte još:

Otkriva nam kako je uspeo da sačuva privatni život od svog posla, često vrlo stresnog, kako se nosi s optužbama za „lešinarenje“ i pritiscima, ali i koji momenti ga podsećaju da radi važnu i dobru stvar. Autorka podcasta je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar