Korisnici psihijatrijskih usluga bolje su podneli situaciju s koronom nego što bi se očekivalo, otkriva Mina Aleksić, slikarka i art terapeutkinja. U novom podcastu "Život na srpskom", pomaže nam da bolje razumemo osobe s problemima mentalnog zdravlja, koje su etiketirane od društva, odbačene i od svojih porodica, nakljukane lekovima lošeg kvaliteta. Objašnjava nam kako radi terapija umetnošću, a daje i vrlo konkretne savete za "rad na sebi" u trenutku kad nam se čini da ćemo poludeti od loših vesti, suvišnih informacija, stresa, kovida, praznika, zime, straha... Autorka podcasta je Ana Kalaba.

Pročitajte još:

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare