Sestre Bogavac posle dužeg vremena zajedno pred kamerama u novom podcastu "Život na srpskom", a tema je: Beograd.

Jelena Bogavac objavila je nastavak svog kultnog romana „Betmen nad Zvezdarom“ kao svojevrsnog portreta Beograda devedesetih – zove se „Robin sa Krsta“ i daje reč generaciji mladih ljudi koji odrastaju Beogradu na vodi i koroni, čiji bes ide u autodestrukciju. Njena sestra, Milena Minja Bogavac, koja je nedavno nezakonito razrešena sa mesta direktorke Šabačkog pozorišta, ne slaže se, misli da je ta nova generacija mnogo bolje opremljena od prethodnih da se manje izranjavljena provuče kroz svoju beogradsku mladost.

Pročitajte još:

Pričamo o tome zašto mladi danas žele da budu mašine i kako Minja da objasni svom sestriću da je SKC nekad bio kul. Pričamo o Beogradu i Beograđanima. Malo i o Šapcu. O precenjenoj pozorišnoj publici, Borisu Dežuloviću i Seki Sablić. Pričamo o nama, u ovom Beogradu danas.

Podcast uređuje i vodi Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare