Deda Mraz u Srbiji zaradi za egzotično putovanje

Podcast 31. dec. 202016:03 > 19:31
Podeli:

Deda Mraz je ove godine uzeo slobodno veče. Nema žurke za Novu godinu. Samo cirkus u koji nas je uvukla ova suluda 2020. u Srbiji. Zato nam u susret novogodišnjoj noći, u "Život na srpskom" osmeh donosi Renato Ivić, cirkuski artista koji je svojevremeno sedeo u istoj klupi kao predsednik Srbije, a koji u ovom periodu obično radi kao "Deda Mraz na iznajmljivanje". Ne i ove godine.

Ipak, u razgovoru s Anom Kalabom, popularni Rene otkriva neke tajne Deda Mraza, koliko zarađuje u Srbiji i šta se sve od njega traži, koliko je teško nasmejati decu danas, kako izgleda život cirkuzanta i zašto je to najlepši posao na svetu… A usput nas uči i kako da ostanemo pozitivni uprkos svemu.

Pročitajte još:

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar