„Rokenrol je kao fudbal, uvek pokida omladinac“

Podcast 20. maj. 202116:00
Podeli:

Aleksa Nedić iz benda Vizelj pomenuo je kako bi voleo jednom da napusti studio usred emisije i ostavi zabezeknutog voditelja - dobio je priliku u novom podcastu "Život na srpskom". Ali, ne pre nego što je otkrio kako Vizelj voli da nervira svoju vernu publiku, zašto ne voli novi talas i kakva je to generacijska pobuna koju predvodi.

Pričao je o elitizmu, separatizmu, eskapizmu… Objasnio je zašto je rokenrol kao fudbal. Ukazao na ključne ideje Hali Gali projekta. Poklonio novčanicu sa svojim likom. I demonstrativno izašao.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba, sponzor ove epizode je Grand kafa.

Pogledajte još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar