Maja Uzelac, prosto o životu

Podcast 06. maj. 202116:08 > 16:38
Podeli:

Maja Uzelac ume da uhvati momenat i smisao, da prepozna lepotu i značaj malih stvari, da bude stabilna i svoja u ovom ludom vremenu – u novom podcastu “Život na srpskom” otkriva svoju tajnu.

Priča o perspektivama i strahovima, o cveću s Kalenić pijace, o ekstremima i srebrnoj niti umerenosti, o ljudima koji su se izobličili, o peglanju, o slobodi govora, o mikrokosmosima, o životu i preživljavanju. Prosto. I najbolje moguće.

Pogledajte još:

Možda ste bili fan njene kultne emisije “Kulturni nokaut”, možda ste verni čitalac kolumne Maje Uzelac na sajtu Nova.rs, možda je pratite kao rediteljku vaših omiljenih muzičkih spotova ili doživljavate kao modnu ikonu, sad ćete je razumeti na jednom drugačijem nivou. Plus vam možda pomogne da malo lepše vidite svet oko sebe i stvarnost u kojoj smo se zadesili.

Autorka podcasta “Život na srpskom” je Ana Kalaba, sponzor ove epizode Grand kafa.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar