Svi detalji borbe za ABA titulu i tajna zvana Petrušev

Podeli:

Plej-of ABA lige, dominacija Filipa Petruševa, završnica ligaškog dela NBA i Nikola Jokić MVP - u novoj epizodi podcasta "Penâl" ugostili smo Vladu Vukoičića.

Crvena zvezda i Igokea, odnosno Budućnost i Mornar, borili su se za finale na Jadranu, a naš trener blagu prednost dao je srpskom evroligašu i Podgoričanima.

PROČITAJTE JOŠ

Govorio je Vukoičić i o svim detaljama koja mogu da odluče finaliste ABA, kao i šta bi moglo da bude presudno u serijama. Majstorice ne bi bile iznenađenje, ali ne bi bilo ni da se polufinala završe sa po 2-0.

Regionalni šampion sa FMP pričao je otvoreno i o Filipu Petruševu, supertalentovanom centru Mege koga čeka NBA draft, i za koga smatra da je ipak odigrao iznad očekivanja.

U najjačoj ligi sveta već dominira Nikola Jokić, o čijem MVP zvanju se vode višednevne debate u Americi i na sve načine pokušavaju da mu nađu protivkandidata.

Šta je još Vlada Vukoičić rekao bićete u prilici da vidite i čujete u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl„, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar