Krstić: Nepravda ako Jokić ne bude MVP, sve je kao NBA bajka

Podeli:

Nenad Krstić, bivši kapiten reprezentacije, osvajač evropskog i svetskog srebra, neko ko je proveo skoro deceniju u NBA, bio je gost našeg podcasta "Penâl".

Malo ko kao bivši igrači može da razume sadašnje kroz ono što prolaze i da udeli pravi savet.

PROČITAJTE JOŠ

Krstić je od prošle godine potpredsednik KSS i tek se spremaju za glavna dešavanja, odnosno za olimpijske kvalifikacije koje će biti u Beogradu, za plasman u Tokio. Dotakli smo se i Filipa Petruševa kao MVP ABA lige, svetle sadašnjosti i blistave budućnosti srpske košarke, uz poseban osvrt na NBA.

Da li će biti načinjena velika nepravda ako Nikola Jokić ne bude MVP i kakve su njegove želje po pitanju igranja za Srbiju? Kakve probleme ima Nemanja Bjelica u Majamiju i koliko raduju partije Bogdana Bogdanovića? Zašto ga Aleksej Pokuševski nije iznenadio igrama u najjačoj ligi na svetu?

Još mnogo toga zanimljivog otkrio je Nenad Krstić, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar