Stojić: Real hteo supertim, Amerikanci potcenili moć Evrope

Podeli:

Kako se Superliga raspala pre nego što se sastavila, ko su glavni krivci i šta će dalje biti - odgovore je dao Ranko Stojić u novom izdanju našeg podcasta "Penâl".

Dugogodišnji fudbalski radnik odlično poznaje sve prilike i dešavanja, pa je otvoreno pričao o propasti takmičenja koje je trajalo nešto više od 48 sati.

PROČITAJTE JOŠ

Stojić je govorio i kako je moguće da se desilo nešto tako, ako su u priči bili tako ozbiljni ljudi poput Florentina Pereza.

Takođe je otkrio i šta stoji iza namere prvog čoveka Reala oko forsiranja Superlige, u smislu pravljenja novih „galaktikosa“ u Madridu.

Imao je Stojić i zanimljivu ideju oko promena u Ligi šampiona, posebno je istakao uticaj Bajerna, odnosno nemačkih i francuskih klubova, kao i kakva je dalja sudbina Superlige, za koju veruje da barem 5-10 godina više neće pominjati.

Politika, glavni treneri, ne tako glavni igrači i pobuna navijača – sve zajedno doprinelo je pobedi fudbala, a sa Stojićem je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar