Pitajte Đuru: Šta ako vas snimi „oko sokolovo“, a vi za volanom

Podcast 04. nov. 202111:11
Podeli:

Zašto država ne priznaje rezultate testova iz privatnih zdravstvenih ustanova u zelenom digitalnom sertifikatu? Šta raditi kada vas "oko sokolovo" snimi, a vi niste parkirani nego sedite za volanom? Ko je odgovoran za poplavu u stanu, kada zbog prejakog pritiska pukne radijator? Kada će proraditi pešačka pasarela kod Ada mola? Kako se boriti sa bukom teretane koja se nalazi u potkrovlju zgrade? Šta kad mašina za veš zarđa u garantnom roku? Kada će nadležni zameniti sveta koja se ne vide na semaforima raskrsnice Bulevara umetnosti i Bulevara Milutina Milankovića? Niče li nova nelegalna zgrada na zelenoj površini u Nikolaja Gogolja?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar