Kineski radnici fabrike Linglong zbog dranja mačke navodno dobili otkaz, krivičnu odgovornost nadležni ne pominju. Beogradske elektrane obećavaju do kraja 2023. potpuno gašenje kotlarnice u naselju Sava Kovačević koja zagađuje vazduh u Zemunu. RTS preko izvršitelja naplaćuje dugovanja iz 2012. godine. Eko Barajevo tvrdi da livnica Most i fabrika za preradu otpada Yunirisk truju Beograd, nadležni ćute.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)