Srpski fudbal kao nepresušan izvor razgovora, a kada je gost Rade Bogdanović, onda je to znak da vas čeka veoma zanimljiva epizoda našeg podcasta "Penâl".

Bivši fudbaler je u svom stilu prokomentarisao aktuelna dešavanja, sa naglaskom da mu i dalje nije jasno zašto je Dragan Stojković Piksi prihvatio da bude selektor.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Bogdanović je kao malo ko do sada izuzetno pohvalno govorio o novom vođi reprezentacije Srbije.

„Za svaki njegov potez samo idem, štikliram i kažem ‘bravo’, ‘bravo’. Samo neka nastavi kako je krenuo“, prokomentarisao je Bogdanović poteze Piksija otkako je seo na klupu nacionalnog tima.

Nekadašnji napadač je govorio i Luki Milivojeviću i Nemanji Matiću, odnosno načinu na koji su završili reprezentativnu karijeru, što je obrazložio da nikoga ne treba moliti da nosi dres Srbije.

Dotakli smo se i situacije u Fudbalskom savezu Srbije, Nemanje Vidića, i svih ostalih koji okružuju naš fudbal.

O svemu tome je Rade Bogdanović u svom stilu pričao, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Gledajte Srbiju na Nova S

Srbija na startu kvalifikacija dočekuje Republiku Irsku 24. marta, tri dana kasnije ugostiće i Portugal u Beogradu, dok će 30. marta igrati protiv Azerbejdžana u Bakuu. Sve tri utakmice biće ekskluzivno prenošene na TV Nova S.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)