Boško Đurovski, legenda Crvene zvezde, odlično poznaje Dragana Stojkovića Piksija i kao gost našeg podcasta "Penâl" pričao je o novom selektoru, reprezentaciji Srbije, Nemanji Vidiću, FSS.

Legendarni Piksi i zvanično je imenovan za selektora reprezentacije Srbije, saopštio je i prvi spisak igrača, a Đurovski veruje da je njegov izbor najbolje moguće rešenje.

PROČITAJTE JOŠ

Veruje i da će nekadašnja „desetka“ autoritetom i znanjem zavesti red u srpskom fudbalu, iako dolazi na „vruću“ klupu u vrlo nezgodnom trenutku.

Boško Đurovski bio je pomoćnik Draganu Stojkoviću u stručnom štabu tokom šest godina rada u Japanu, gde su nizali uspehe. Poznaje ga odlično, i kao čoveka i kao stručnjaka, pa ističe da nekadašnji majstor s loptom može da se izbori sa velikim potresima u FSS, kao i da bi Nemanja Vidić morao da se oglasi nakon svega što se dogodilo i što je prethodno pričao.

Dotakao se i partije Crvene zvezde u dvomeču sa Milanom, i žali što srpski prvak nije eliminisao italijanskog velikana u Ligi Evrope.

Šta je još sve rekao Boško Đurovski bićete u prilici da vidite i čujete u novom izdanju našeg podcasta „Penâl„, a s njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare