Patrijarhe SPC birao Tito, Milošević, Tadić i Vučić, a ne Crkva

Podcast 07. jul 202212:02
Podeli:

Prof. Rodoljub Kubat kaže da Vladika Sava šumadijski nije umro prirodnom smrću i da je imao svesku sa spiskom pedofila unutar SPC.

Ko bira vladike SPC? Zašto MPC nije isto što i CPC? Monaštvo SPC je rak rana naše Crkve.

Veronauka i građansko bi trebalo da bude jedan predmet čiju bi formu osmislio tim stručnjaka iz crkve i prosvete. Veroučitelji su građani drugog reda jer ih država ne tretira kao ostale zaposlene.

POGLEDAJTE JOŠ

10% sveštenstva SPC uživa u bogatstvu, dok 90% jedva preživljava, narod vidi samo one mantije u džipovima. Na koji način se finansira SPC i treba li uvesti cenovnik? Zašto su nam crkve prazne? Kako vratiti ugled crkvi i dozvoliti slobodu govora?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača....dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati "problem" u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

BONUS VIDEO: Hoće li gradonačelnik Šapić rušiti nelegalne objekte na Savskom nasipu?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar