Bezuslovno čipovanje i kontrola vlasničkih pasa je rešenje problema napuštenih životinja. Zagorka Dolovac ne reaguje na 10.000 krivičnih prijava za nepoštovanje Zakona o dobrobiti životinja.

Ivan Ivanović, GG „Nema nazad“: Umesto da gradi prihvatilišta za životinje, država krši zakon i milione evra prosleđuje u ruke privatnim šinterima koji ubijaju pre svega napuštene pse ili ih drže u neuslovnim prihvatilištima.

2. jula protestujemo ispred Uprave za veterinu i tražimo ostavku Emine Milakare vd direktorke i Zorana Ivanovića, načelnika Veterinarske inspekcije.

POGLDEDAJTE JOŠ

Kako je udruženje građana Aranđelovčani i Aranđelovčanke upornošću i aktivizmom proteralo glavne narko dilere iz svog grada, a lokalna policija postala rekorder u zapleni droge?

Bukulja – primer kako lokalna samouprava može da brine o javnom dobru uz pomoć građana i investitora. Staro zdanje u Aranđelovcu nakon požara konačno očekuje bolje dane- ostaće u vlasništvu grada.

Gost: Ivan Ivanović GG „Nema nazad“ i GG „Aranđelovčani i Aranđelovčanke“.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

BONUS VIDEO: Grad plaća 9.000 evra odštete stanarima Cetinjske

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram