Ostala je bez posla u restoranu, danas kuva umesto sto mama

Podcast 09. sep. 202116:27
Podeli:

Milica Marković je u gastro krugovima poznata po tome što kuva "baš kao mama", a u novom "Životu na srpskom" priča kako je razvila svoj brend.

Milica je radila po različitim restoranima, a kad je s početkom pandemije ostala bez posla, uključila se u humanu akciju ponudivši da pet dana kuva za jednu porodicu. Tako je počelo. Danas kuva za desetine domaćinstava, dnevno mota i više stotina sarmi, a neka jela je i sama kreirala, zamišljajući porodicu okupljenu na nedeljnom ručku. Njoj to nedostaje, kaže da i privatni život trpi kad si „sam svoj gazda“. Ipak, uvek ima vremena za poeziju, a ovih dana sprema se za avanturu branja grožđa u Francuskoj.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

Pogledaj još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar