Ničim izazvan: Odbojkaši koji su „pokorili noć“

Podcast 07. jul 202216:00
Podeli:

Bend Ničim izazvan je leto startovao s četiri pesme novog EP-a "Pokorimo noć", a Boris Bakalov i Bojan Gluvajić u podcastu "Život na srpskom" otkrivaju kako su kao profi odbojkaši osvojili muzički teren.

Od „odbojkaša koji prave muziku“ jako brzo su došli do statusa jednog od najpopularnijih bendova na domaćoj sceni, a lako prave paralelu između pravila u sportu i pravila u muzici, gde takođe timski duh dolazi do izražaja, ali „kad izađu na binu nema protivnika, svi su prijatelji“. Boris Bakalov i Bojan Gluvajić ovom prilikom vode nas i iza scene.

Objašnjavaju kako nastaju pesme benda Ničim izazvan, kako funkcioniše „pravo veta“, kako su skrenuli u pank s „Bože kako si?“ i koja su sve moguća tumačenja aktuelne „Mama ti je rekla“. Saznajemo kako izgledaju susreti s publikom i po čemu je njihova publika posebna.

Pogledajte još:

Povodom 10 godina rada za 15. oktobar najavljuju veliki koncert u Mts dvorani, a beogradski fanovi do tada imaju priliku da ih vide samo 16. jula na splavu Lemon Chili - usput ih čeka čitav niz nastupa, a kako saznajemo, u pripremi su i dve nove pesme, vrlo specijalne.

Autorka podcasta "Život na srpskom" je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar