Život na srpskom
Život na srpskom

Mariana Aranđelović je glumica i prva srpska stand up komičarka - u podcastu "Život na srpskom" daje nam jedan drugačiji pogled na sumornu svakodnevicu, dozu smeha i zdravog razuma.

Mariana Aranđelović je svoj prvi nastup spremala četiri meseca, danas i u čekaonici kod zubara spontano napravi zezanje.

Pročitajte još:

Ima napade smeha dok čita lažne vesti, a ove prave kaže da ne bi mogla ni da izmisli. Misli da treba saditi drveće i da smo previše opsednuti izgledom. Šali se na račun svojih bora i zna gde je granica za šale u vezi s koronom, a zna i koje Srbi teško prihvataju na svoj račun. Uspeva da nasmeje čak i šalteruše, ali jednom je na njenom nastupu čovek pao u nesvest – dobro se seća zbog koje fore.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba, sponzor epizode je Grand kafa.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram