Čovek koji daje glas srpskom Dahu provincije i Ministarstvu zdravlja Australije

Podcast 13. jan. 202216:06 > 16:16
Podeli:

Gost podcasta "Život na srpskom" je Danilo Luković - bubnjar bendova Straight Mickey and The Boyz i Škrtice, voditelj emisije "Cigla, malter i brushalter" na radiju Dah provincije i glas koji ćemo prepoznati na najrazličitijim mestima širom sveta.

Danilo nam ovom prilikom otkriva kako je muzika stala zbog korone, zašto se iz Beograda vratio u Požegu i koliko se njegov život promenio zbog te odluke. Vodi nas iza Daha provincije – u situacije koje ga inspirišu i pokreću, priče o bendovima, reklamama, ekipi iz Požegi, pčelama…

Pogledajte još:

Objašnjava kako je došlo do toga da daje glas slot aparatima u Las Vegasu, junacima igrica, seksi reklamama za čokoladu, pa čak i Ministarstvu zdravlja Australije… A „Život na srpskom“ odjavljuje inspirisan filmom „Izgubljeni u prevodu“.

Autorka podcasta "Život na srpskom" je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram