Ekipa Dobar, loš, zao konačno je je ponovo kompletna u studiju, a društvo im pravi naš poznati umetnik Marko Šelić Marčelo.

Njemu je neizmerno drago što je konačno gost u emisiji u kojoj punim plućima može da kaže ime jednog od svojih najvećih hitova sa aktuelnog albuma „Nojeva varka“ – Jebi ga. I ne samo on, već naravno i voditelji Marko Vidojković i Nenad Kulačin koji su na početku razgovora Marčela pitali ko bi danas mogao da bude super heroj.

– Ne znam ko bi i kako mogao da postane super heroj. Obično se desi da neko dođe sa neke druge planete, ili da nekoga ujede pauk, ali kod nas je situacija takva da ni pas nema za šta da nas ujede – kaže Marčelo.

Kada je reč o susretu najboljeg tenisera sveta i predsednika Srbije, Marčelo je birao da se ne izjašnjava, ali je ipak rekao šta je imao po ovom pitanju.

– Meni je Novak simpatičan. Najbolji je sportista. Ima milion razloga da bude voljen, i isto toliko i da se čovek začudi. Sada više ne može da se brani da je apolitičan – smatra Marčelo.

Kada je reč o predstojećim izborima, Marčelo je svestan da ljudi u Srbiji godina biraju između većeg i manjeg zla.

– Sada imamo veću ponudu. Uostalom, ako ostajemo da živimo ovde, zašto ne bismo veće zlo zamenili nečim što je manje – zapitao se Marčelo.

Tokom razgovora, Marčelo je govorio o predsedničkim kandidatima, šansama da opozicija osvoji Beograd, namernim neistinama koje Vučić saopštava narodu, kao i o nedostojnoj Ani Brnabić.

Nova epizoda DLZ je večeras od 20 sati na našem portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Đorđe Vukadinović: Srećan nam peti rođendan

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare