Dragoljub Bakić u DLZ: Predsednički izbori me uopšte ne zanimaju

Podcast 26. jan. 202210:07 > 10:09
Podeli:

Proslavljeni arhitekta i jedan od uglednih članova nove zeleno-leve opozicone koalicije "Moramo," Dargoljub Bakić, gost je 195. izdanja podkasta "Dobar loš zao".

Upitan da prokomentariše predlog Dragana Đilasa da Zdravko Ponoš bude kandidat opozicije za predsednika Srbije, Bakić je odgovorio:

– Predsednički izbori me uopšte ne zanimaju. Mislim da treba da ih ostavimo po strani i da se fokusiramo na parlamentarne i beogradske, na kojima opozicija, siguran sam, može ostvariti pobedu – dodaje on.

Bakić smatra da treba objasniti građanima da će Rio Tinto tražiti odštetu, ako se insistira na tome da je njihov odlazak iz Srbije politička odluka, kako je to predstavila premijerka Ana Brnabić.

- Ne možete, kao što je ona uradila, da pljesnete dlanom o dlan i da kažete to je to, nema više Rio Tinta. Ta kompanija je 18 godina u Srbiji, treba im jasno i glasno reći da su štetočine i da zbog toga ne mogunovde da posluju - poručuje ovaj neumorni aktivista.

Bakić je najviše pažnje poklonio predstojećim beogradskizm izborima, s posebnim osvrtom na Makiško polje, Beograd na vodi i tome koliko treba gradskim prevozom od stanice Prokop do centra Beograda.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Milan Ćulibrk: Neka se Pink spremi za katanac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar